Vyhledávání


Kontakt

MAGAZÍN TÁBOR SOBĚ, MAGAZÍN TÁBORSKO SOBĚ
www.tabor.czin.eu

E-mail: taborskosobe@email.cz

POLICIE: Majitel přistihl zloděje při činu

27.02.2010 13:49

TÁBORSKO - Policisté pátrají po zloději, který se krátce před druhou hodinou v noci 26. února 2010 vloupal do rodinného domu v Alšově ulici v Sezimově Ústí I. Po násilném překonání vstupu do technického podlaží se mu podařilo dostat do obytných prostor. Zde byl však přistižen majitelem a tak z domu rychle utekl. Na místo byly okamžitě přivolány policejní hlídky, zloděje se ale dohledat nepodařilo. Dle prvotního šetření na místě pachatel v domě nic neodcizil, poškozením vstupních prostor však způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku 200 korun.
 
Dle popisu majitele domu by pachatelem měl být muž ve věku přibližně 40 let, statné, asi 180
cm vysoké postavy. Oblečen byl do tmavé zimní bundy typu Parker a na hlavě měl čepici (kulich) rovněž tmavé, blíže neurčené barvy.


Po zloději ve spolupráci s kriminalisty pátrají policisté sezimovoústeckého obvodníhooddělení. Žádají tímto každého, kdo si mohl v době okolo druhé hodiny v noci 26. února 2010v Alšově ulici v Sezimově Ústí I., případně v jejím blízkém okolí, všimnout výše popsanéhomuže, či v souvislosti s jeho trestnou činností jakéhokoliv podezřelého dění, jako napříkladparkování, případně rychlého odjezdu vozidla, aby své informace sdělil policistům na lince974238730 či 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek

 


TOPlist