Vyhledávání


Kontakt

MAGAZÍN TÁBOR SOBĚ, MAGAZÍN TÁBORSKO SOBĚ
www.tabor.czin.eu

E-mail: taborskosobe@email.cz

TÁBOR: Krádež finanční hotovosti

04.02.2010 16:02

 

Policisté prošetřují případ krádeže finanční hotovosti, ke kterému došlo v odpoledních hodinách dne 3. února 2010 v jednom z obchodů v Táboře. Dle sdělení poškozeného se s největší pravděpodobností jednalo o klasický postup trojice zlodějů, kdy dva z pachatelů odvedou pozornost prodavače tím, že projeví zájem o zboží v zadní části obchodu, zatímco třetí má možnost krást. V tomto případě tak poškozený přišel o finanční hotovost, kterou měl uloženou v prostoru prodejního pultu.

            V uvedeném případě podezření padá na trojici mužů, kdy první z nich je statné, asi 195 cm vysoké postavy, kulatého obličeje a nakrátko střižených vlasů. Byl oblečen do modrých riflových kalhot a modré mikiny. Druhý z mužů byl hubené, asi 175 cm vysoké postavy, hnědých vlasů, upravených do culíku. Na sobě měl obnošenou koženou bundu hnědo-vínové barvy a modré riflové kalhoty. Třetí z mužů by měl být rovněž hubené, asi 180 cm vysoké postavy. Na sobě měl starší, blíže nespecifikovanou bundu, na očích dioptrické brýle a na hlavě bílo-hnědý klobouk.
            Veškeré informace, které by mohly souviset s uvedenou trestnou činností, případně dalším výskytem výše popsané trojice mužů, přivítají policisté na lince 974238700 či 158.

 

por. Mgr. Miroslav Doubek    

 


TOPlist