Vyhledávání


Kontakt

MAGAZÍN TÁBOR SOBĚ, MAGAZÍN TÁBORSKO SOBĚ
www.tabor.czin.eu

E-mail: taborskosobe@email.cz

KULTURA ČR: Official Madonna´s tour DJ vystoupí v Retru

02.08.2009 18:20

 

PRAHA (WR) - Official Madonna´s tour DJ vystoupí 12. srpna na Warm Up párty koncertu Madonny "sticky&sweet" v pražskéM klubu Retro Music Hall.
DJ Enferno připravuje v pražském klubu Retro Music Hall den před koncertem Madonny "sticky&sweet" oficiální Warm Up párty!!!

Po úspěšném zakončení loňského koncertního turné s Madonnou byl DJ Enferno Madonnou znovu osloven pro spolupráci na letošním turné "sticky&sweet". Nebyl požádán jen o doplnění počtu účinkujících na pódiu, ale především o tvorbu hudebního aranžmá a programování celé „sticky&sweet“ tour. Sám k tomu říká: „Představte si, jaké je sledovat 75 tisíc lidí, kteří ztrácejí hlavu, když při koncertě největší hvězda na světě představuje svůj remix, který jsem pomáhal produkovat."
Reputace tohoto světového DJe, který je znám svými nadstandardními kousky především ve Spojených státech, tak neustále roste i v Evropě a ve zbytku celého světa. Jeho základna fanoušků se každým koncertem rozšiřuje o další a další desetitisíce.

V rámci letošního turné připravuje DJ Enferno v každém městě, kde je koncert pořádán, oficiální Warm Up párty den před koncertem. Při pražském pobytu se rozhodl pro spolupráci s klubem Retro Music Hall, kde se chystá představit svůj dvouhodinový set.

Do sálu s kapacitou 1,3 tisíce lidí se chystá speciální párty, která bude jistě tím největším zážitkem letní klubové scény. Videoprojekce bude dotvářet vizuální vjem koncertu, nejlepší zvuk rovněž a v neposlední řadě návštěvníci klubu, kteří budou mít šanci si užít opravdovou show.

DJ Enferno je již klubovým veteránem. Hrál už po celém světě a jeho kousky berou návštěvníkům klubů dech. Každý DJ se snaží dělat show po svém, ale v případě tohoto muže nabývají tato slova na opravdovém významu. Při svých vystoupeních totiž dělá živé remixy, nebo lépe řečeno remixy naživo. Pod jeho rukama se hudba v klubu doslova mění v něco nového. Jeho ruce jsou tak rychlé, že jeho výkony sleduje každý s němým úžasem a teprve když se dostane z užaslého transu, začíná si uvědomovat, že je na párty a ne na exhibici nejrychlejších prstů na světě. Tak by se ty jeho daly určitě nazvat. Je totiž majitelem titulu DMC World champion v mixingu, jež je nejprestižnější soutěží na světě. Ať už ve svém životě dělá cokoliv, snaží se být nejlepší a to se mu za mixážním pultem opravdu podařilo.

Na pražské Warm Up párty ke koncertu Madonny uslyší návštěvníci samozřejmě především Madonninu tvorbu, která bude základem této hudební události. V rámci DJingu DJe Enferna bude znít zcela nově a tak, jak ji ještě nikdo neměl šanci slyšet. To je hlavní tahák, kterým bude tato akce výjimečná.

Do prodeje byly dány i lístky do VIP prostoru, který bude vytvořen v prostorném prvním patře Retro Music Hall. Každý návštěvník koupením lístku získá možnost být nablízku členům kapely, která na tour „sticky&sweet“ hudebně doprovází Madonnu. Ti budou tento večer friendly support svému kolegovi DJi Enfernovi. Všichni ve VIP sekci budou mít i hodně prostoru pro uspokojení svých chuťových pohárků speciálně připraveným rautem.

Celý večer bude samozřejmě podpořen speciálně sestaveným Lineupem z DJů, kteří svým umem a hudebním žánrem nejlépe zapadají k dokreslení atmosféry připravovaného večera.

Line Up

20:00 – 22:00 DJ JORGOS
22:00 – 24:00 DJ ABDUL 52
24:00 – 02:00 DJ Enferno
02:00 – 04:00 DJ RICO

Více informací na www.djenferno.com.



TOPlist