Vyhledávání


Kontakt

MAGAZÍN TÁBOR SOBĚ, MAGAZÍN TÁBORSKO SOBĚ
www.tabor.czin.eu

E-mail: taborskosobe@email.cz

POLICIE: Rychlý a profesionální zákrok táborských policistů zřejmě zachránil mladé ženě život

22.07.2009 18:44

 

TÁBOR - Krátce po půl sedmé hodině ranní 21. 7. přijali policisté na lince tísňového volání č. 158 zprávu, že v jednom z domů na Blanickém předměstí v Táboře se v okně třetího patra nachází mladá žena, která se zřejmě pokusí o skok. Hlídka táborského obvodního oddělení se právě nacházela nedaleko a tak byli policisté na místě během okamžiku. V okně jednoho z panelových domů pak skutečně objevili ženu, která seděla na okenním parapetu, oběma nohama směrem do ulice. Její počínání skutečně nasvědčovalo tomu, že se rozhoduje skočit. Policisté okamžitě začali s mladou ženou komunikovat a citlivým přístupem ji přesvědčovat, aby od svého jednání upustila. To se jim naštěstí podařilo. Následně ženu přiměli, aby šla ke dveřím a pustila je do bytu. Žena ale od uzamčených dveří neměla klíče, proto se policisté, vzhledem k uvedené situaci, rozhodli ve spolupráci s hasiči dveře násilně otevřít.
            Jak se jim následně mladá žena svěřila, řešila tíživou životní situaci a navíc byla i notně posilněna alkoholem. Ženu si proto do své péče převzali zdravotníci.
            Za rychle a profesionálně odvedenou práci si policejní hlídka táborského obvodního oddělení rozhodně zaslouží plné uznání.

por. Mgr.  Miroslav  Doubek


TOPlist